Пазарувай сега и вземи 15% отстъпка директно в твоята кошница! Само от 26.04 до 7.05.2024

Най-добрите насипни чайове срещу махмурлук

Всички сме го изпитвали - събуждаме се с пулсиращо главоболие, сухота в устата и общо чувство на мизерия след нощ на прекалено много алкохол. Махмурлукът е едно от най-неприятните чувства и може да накара дори най-простите задачи да се усещат като борба.

Но не се страхувайте, ние в Momenti.bg съставихме списък с най-добрите насипни чайове срещу махмурлук, които могат да ви помогнат да се върнете към обичайното си състояние.

ЧЕРЕН ЧАЙ

Черният чай е чудесен избор за много хора да започнат деня си, но също така може да помогне при махмурлук. Кофеинът в черния чай може да намали главоболието, а танините в чая лесно успокояват разстроения стомах. Защо да не опитате чаша черен чай следващия път, когато се чувствате малко нестабилни?

ЗЕЛЕН ЧАЙ

Зеленият чай е друг брилянтен избор за преборване на махмурлука. Той е богат на антиоксиданти и има противовъзпалителни свойства, които могат да помогнат за намаляване на възпалението и подуването, които често съпътстват махмурлука. И отново, някои от нашите зелени чайове също съдържат кофеин, който също ще помогне в борбата с главоболието.

БИЛКОВ ЧАЙ

Билковите чайове, като лайка и мента, също могат да бъдат чудесни за борба със симптомите на махмурлука.

  • Лайката е особено полезна за успокояване на стомашните болки и намаляване на ужасното главоболие при махмурлук.
  • Ментовият чай може да помогне за успокояване на гаденето и подпомагане на храносмилането.

Билковите чайове на Momenti.bg също са без кофеин, така че със сигурност има опция за всички.

Когато става въпрос за борба със симптомите на махмурлук, насипните чайове могат да бъдат истинско спасение. Всеки вид чай, от черен, през зелен, бял, билков до улонг, предлага свои собствени ползи, които могат да помогнат за облекчаване на главоболието, успокояване на разстроения стомах и дори подобряване на умствената яснота.

Така че, ако се нуждаете от лек за махмурлук, защо не опитате някой от тези чайове и не видите дали ще ви помогне да се почувствате по-добре? Повярвайте ни, тялото ви ще ви благодари!

Безплатна доставка за поръчки над 99лв.
Безплатно взимане от магазина
Сигурно плащане онлайн